Onze missie

Onze missie is om jou veilig te leren autorijden, op een effectieve en efficiënte manier die aansluit bij jou leerstijl. Onze benadering is erop gericht autorijden plezierig te maken waarmee je een gevoel van vrijheid krijgt.

Onze kernwaarden

  • Respect voor elkaar, dwz:

  • Voor wet en regelgeving

  • Voor andere weggebruikers 

  • Voor student en instructeur

  • Plezier krijgen in het autorijden.

  • Vooral in het LEREN autorijden

  • Efficient en effectieve voertuigbeheersing…

  • Ook in allerlei lastige situaties.

Onze ervaring met studenten

Ervaring in rijlessen - 10 jaar
Geslaagde studenten - 95%
Studenten in 1x geslaagd
Landelijk gemiddelde in 1x geslaagd
Waardering door onze studenten - 9

GRATIS PROEFLES

Vul het aanmeldformulier in om een GRATIS proefles aan te vragen. Na je aanmelding zal onze instructeur contact met je opnemen om zo snel mogelijk een afspraak met je te maken.

Start goed bij Rijschool Start!

Meldt je eenvoudig aan!

(Check je spam folder voor een bevestiging. Of beter: zet ons in je contacten lijst om te voorkomen dat onze email als spam wordt gemarkeerd.)

Onze sterke punten

Start pakt het hele lessentraject aan met een eigen ontwikkeld leerplan. Eerst maak je kennis met de ins en outs van het voertuig. Daarna begin je aan het praktische gedeelte van het rijden. Naast de lespakketten bieden we ook losse lessen en opfriscursussen.Start is up to date en geeft aandacht aan zuinig rijden en het werken met navigatiesystemen.

Dus: Maak een vliegende start met rijschool Start!

Kies een pakket!
Autorijles

Plezierig leren autorijden, dat is wat jij wil en waar wij ons voor inzetten. Een vliegende start met Rijschool Start

Motor Rijles

Niets geeft je meer gevoel van vrijheid dan lekker een eindje touren op de motor. Rijschool Start leert je veilig motor rijden.

Bromfiets Rijbewijs

Je eerste kennismaken met het CBR rijbewijs. Rijschool Start leert je veilig deelnemen aan het verkeer met je brom- of snorfiets.

Millieubewust

Start is up to date en geeft aandacht aan zuinig rijden, het zogenaamde ‘nieuwe rijden’ en het werken met navigatie- systemen.

Direct Rijden

Start biedt een goede én persoonlijke service en hanteert geen wachtlijsten, dus maak nu een afspraak en je kunt direct bij ons terecht!

Persoonlijke Aandacht

Maar misschien het meest belangrijke is dat we aandacht hebben voor JOU! Jou leerstijl is uniek en daar houden we rekening mee.